Algemeen

Jeugd Toernooi bij RRFC de Bokkerijders


Op 10 maart zal er een jeugd rugbytoernooi (bondsdag) plaatsvinden bij Rugbyclub de Bokkerijders. Dit is een toernooi waaraan jeugdteams uit heel Nederland deelnemen. Er komen volgens de indeling 18 teams van 15 verschillende rugbyclubs, waaronder R.C. Wageningen, RC Arnhem, RC Uden en RC Oisterwijk.

Er zal gespeeld worden in 3 leeftijdscategorieën. Turven van 6 tot 8 jaar (7 spelers per team), Benjamins van 8 tot 10 jaar (9 spelers per team) en Mini’s van 10 tot 12 jaar (12 spelers per team). Er zullen, naar verwachting, ongeveer 150 kinderen deelnemen!

Er worden in toernooivorm wedstrijden gespeeld, waarbij deze jonge rugbyspelers kunnen laten zien hoe goed ze het spel met de ovale bal beheersen. Deze speeldag vindt plaats op het sportpark Kitskesberg in Roermond en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe jeugdleden uit heel Midden Limburg. Dus ben je klein en snel of groot en sterk, voor iedereen is er een rol in een rugbyteam weggelegd. We zoeken jongens én meiden tussen de 5 en de 18 jaar, die tegen een stootje kunnen. Voor meer informatie kun je op www.rcbokkerijders.nl kijken.

Komend voorjaar begint rugbyclub de Bokkerijders ook met speciale trainingen voor de jongste jeugdspelers van 5 tot 7 jaar. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar info@rcbokkerijders.nl
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties