Algemeen

Vastelaovend in Maerem


CV de Plekkers presenteren: vastelaovend in Maerem!

MERUM - De vastelaovenddagen zijn weer in zicht. Ook CV de Plekkers Maerem zijn er helemaal klaar voor!

Op vrijdag 9 februari zal vanaf 18.00 de receptie plaatsvinden van jeugdprins Bruno I. Deze receptie wordt muzikaal ondersteund door niemand minder dan Bjorn en Mieke (bekend van 1000 sjterre)! Het beloofd een zinderende start te worden van de vastelaovend 2018.

Zaterdag 10 februari zal vanaf 15.00 uur het Hertens Vastelaovends Konkoer (HVK) plaatsvinden. Tijdens dit evenement mag iedereen tussen de 0 en 15 jaar komen optreden. Echt een middag voor het hele gezin!

Zaterdagavond zal het traditionele Plekkersbal plaatsvinden. Onder de noemer: ‘zonger fratse, lekker pilskes klatse’staat deze avond bol van gezelligheid en wordt er de echte Maeremse vastelaovend gevierd. Diverse Limburgse artiesten zullen deze avond hun opwachting maken. Natuurlijk worden ook de ‘spontane’ optredens zeer op prijs gesteld. Prins Michiel II is natuurlijk ook aanwezig met zijn hele gevolg.

Zondag 11 februari zullen prins Michiel II, jeugdprins Bruno I en gevolg deelnemen aan de optocht van Groot Herten. Na de optocht zullen CV de Plekkers zich overal in Herten laten zien tijdens een kroegentocht.

Op dinsdag 13 februari zal de Kinderoptocht plaatsvinden met aansluitend het ‘Aafsjloetingsbal’. Tijdens deze avond zal op passende wijze afscheid worden genomen van de vastelaovend 2018. Natuurlijk staan er ook dan tal van artiesten op de gastenlijst.

Alle activiteiten vinden plaats in café/zaal de Schuur in Merum en zijn gratis toegankelijk. Voor meer informatie over CV de Plekkers: like de Facebookpagina!

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Geschiedenis van het Zuiden

  100 delen in 103 exemplaren van Bijdragen tot de geschiedenis van het Zuiden uitgegeven door Stichting Zuidelijk Historisch Contact Tilburg. Compleet. Lees meer
 • Headline 1

  T.e.a.b. Chrysler Pt Cruiser

  T.e.a.b.Chrysler PT Cruiser limited edition 2001. Met onbekende rammel onder de motorkap. Rijdt wel, maar ik durf er niet mee tot de garage te rijden. Heb hem al lang en ben aan iets kleiners toe. Afneembare trekhaak, recente banden, nieuwe radiateur, distributieriem bij 210.000 km vervangen in 2013. Veel extra's, mooi interieur. Poetsertje. Voor de handige Harrie die het aandurft. 249dkm. Lees meer
 • Headline 1

  Legpuzzel - Claude Monet met 1500 stukjes

  Te koop:Legpuzzel - Claude Monet met 1500 stukjes, afmeting 84 cm x 60 cm, compleet en in goede staat. Claude Monet,- Japanse brug in de tuin van Giverney Lees meer
 • Headline 1

  Klusjesman bied hulp aan

  Voor alle klusjes in en om uw huis Lees meer
 • Headline 1

  Winterbanden op stalen velgen

  Set winterbanden op velg ( Vredestein 175/65 14 inch ) Mitsubishi spacestar (Oud model ) Passen ook op Mitsubishi Colt. Lees meer

Laatste reacties