Algemeen

Big Red Time Machine Retro event van DumeeGamer.com


8 Maart 2018, Roermond; Na een gezellige editie vorig jaar, vindt op zaterdag 31 maart tussen 12.00 en 18.00 uur het Big Red Time Machine Retro event van DumeeGamer.com voor de tweede maal plaats
“De Big Red Time Machine is de naam van de retro categorie op onze game website DumeeGamer.com, waarin iedere twee weken een nieuw artikel verschijnt. Je kunt er lezen over de avonturen van onze time travel crew en natuurlijk over de spellen van ongeveer 10 jaar en ouder. Veel mensen vinden het prettig om zich weer even helemaal onder te dompelen in deze nostalgische sfeer. Pixels en 8-bit geluiden vliegen je tijdens dit event om de oren.”
Tijdens dit event zijn er veel oude spelsystemen speelbaar. Neem plaats in de visstoeltjes bij onze Duckhunt vijver, stap in onze Time Machine en reis terug naar het jaar van jouw favoriete game voor een herbeleving. Daarnaast staan er verschillende consoles met game juweeltjes van vroeger, zoals de Commodore, Coleco Vision, Amiga, PlayStation en Xbox. Ook kunnen de gasten oude PC spellen via onze eigen Big Red Launchpad en er is zelfs een flipperkast aanwezig!
Het belooft een gezellige middag te worden, gevuld met retro games, wedstrijden, diverse stands en een gezellige sfeer!
Zaterdag 31 maart 2018
Jeugdgebouw 'Het Ontmoetingscentrum'
Minderbroederssingel 15f, 6040 AE Roermond
12.00 uur tot 18.00 uur
Entree: €5,00 (kinderen t/m 9 jaar mogen gratis naar binnen, onder begeleiding van een ouder)

Check www.DumeeGamer.com voor meer info en contactgegevens.
|Doorsturen