Algemeen

De 12e Kragten Avondloop Herten 2019

Door Gilsing lokale media

Zaterdag 22 juni a.s. vindt de 12e editie van Kragten Avondloop Herten plaats. De organisatie van deze avondloop is sinds 2008 in handen van een comité bestaande uit leden van Swift Atletiek Roermond en de Triathlon Vereniging Roermond (TVR). Dit jaar is Kragten Avondloop Herten de 5e wedstrijd in de serie van het Midden Limburgs Avondloop Criterium.

De 6e en laatste is de finale en vindt in Weert plaats op vrijdag 29 juni.

De Kragten Avondloop bestaat uit 4 loopcategorieën; de 1 km voor de basisschoolkinderen, 2,5 km voor de jeugdatleten van 12 tot 18 jaar, de 5 km en 10 km voor de wedstrijdatleten en recreanten. Atleten met een beperking kunnen deelnemen aan de 1km of de 2,5km.
Wil je meedoen? Meld je aan via de website www.kragtenavondloop.nl. Zie hier de wedstrijdafstanden en starttijden. Meld je aan via de link ‘Schrijf je nu in’ op de openingspagina van de website.

De organisatie steunt dit jaar wederom het goede doel de ‘Stichting Leergeld Roermond’. Zij richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen (4-18 jr). Zij biedt kansen aan kinderen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten zoals sportactiviteiten. Een springplank waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Meer informatie over Stichting Leergeld Roermond e.o. zie www.leergeld.nl/roermondeo

 

|Doorsturen