Algemeen

GASTVROUW/GASTHEER WORDEN IN HET TOON HERMANS HUIS ROERMOND


GASTVROUW/GASTHEER WORDEN IN HET TOON HERMANS HUIS

De Toon Hermans Huizen Roermond en Venlo zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad.
 
De gastvrouw/gastheer ontvangt onze gasten en begeleidt hen gedurende hun aanwezigheid met aandacht, begrip en warmte. Daarnaast voorzien zij de gasten van door hen gewenste informatie en informeert ze over de mogelijkheden en activiteiten in het Huis. Tijdsbesteding: 1 tot 2 dagdelen per week (4-8 uur).

Beschik je over levenservaring, een luisterend oor, inlevingsvermogen en spreekt de visie van ons Huis je aan dan ben jij de vrijwillige professional waar we graag kennis mee maken.

De Toon Hermans Huizen Venlo en Roermond starten samen per 8 mei aanstaande een informatiepunt in het medisch centrum Pro Vita, Reuver (Gemeente Beesel) met als doel de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten dichterbij te brengen. Het informatiepunt is op de 2e en 4e woensdag van de maand geopend van 14.00 – 16.00 uur.

Voor het informatiepunt zoeken wij ook gastvrouwen en gastheren uit de Gemeente Beesel die bezoekers van het informatiepunt gastvrij ontvangen en een luisterend oor hebben voor hun verhaal.
 
Wij bieden je gevarieerd en zinvol vrijwilligerswerk in een warme omgeving met betrokken collega’s waar je ruimte krijgt om je talenten te ontplooien.
Wij zorgen voor een vrijwilligerscontract, een WA- en ongevallenverzekering en onkostenvergoeding.

Heb je interesse stuur dan je cv met een korte motivatie naar info@toonhermanshuisroermond.nl of info@toonhermanshuisvenlo.nl .
Informatie kan opgevraagd worden bij Jeanne van der Velden, vrijwilliger Toon Hermans Huis Venlo: telefoon: 06-52431000 of bij Leny Houben, directeur Toon Hermans Huis Roermond telefoon: 06 411 536 37.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht: Stalling voor Aanhangwagentje

  Voor mijn kleine aanhangwagen ben ik op zoek naar een stallingsplek, binnen of buiten onder een afdak. Het aanhangwagentje heeft een afmeting (inclusief dissel en spatborden) van 3.00 x 1.65 meter.De locatie zoek ik op een rijtijd tot ongeveer 25 minuten vanuit mijn woonplaats Weert. Ik zal het aanhangwagentje ca. 5 keer per jaar gebruiken. Ik heb er graag een kleine vergoeding voor over. Ik hoop dat iemand een plekje er voor heeft. Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op velg

  Lees meer
 • Headline 1

  Samsung Galaxi S8 64 GB

  Te koop: Samsung Galaxi S8Zonder krassen of beschadigingen!!Incl. lader en toebehoren, géén oortjes!Géén SD cardDoe maar goed bod!! Lees meer
 • Headline 1

  Hulp in huishouding gevraagd (2x 2 à 3 uur per wk)

  In verband met twee drukke banen zijn wij op zoek naar hulp in de huishouding. Lokatie: buitengebied Echt / Maria hoop, dus bij voorkeur in bezit vervoersmiddel Voorkeur 2 dagen per week, 2 à 3 uur per dag Dagen in overleg Volledig gerenoveerd, modern, huis, geen huisdieren, niet rokers Lees meer
 • Headline 1

  Gevraagd betonnen straatstenen waalformaat bont

  Gevraagd: betonnen straatstenen waalformaat bont gekleurd (1 m2). Telefoon 06-25220282. Lees meer

Laatste reacties