Algemeen

Hertense middag opnieuw voltreffer!


De Stichting Stuurgroep 55+ heeft dinsdag 6 maart een uiterst succesvolle Hertense middag georganiseerd in Zalencentrum Oolderhof.
Zo’n 70 bezoekers hebben genoten van een gevarieerd programma. Met een film over Herten terug in de tijd, een geweldige optreden van M.A.M en prachtige gedichten van Paul Caquelein. Hermans Groente en Fruit liet met een mooie film de ontwikkeling van het familiebedrijf zien. De middag werd afgesloten met een prachtig optreden van Hertens Mannenkoor.
Voorzitter Wim Lousberg van de Stuurgroep 55+Herten had de presentatie in handen en gaf een overzicht van de hoogtepunten van het programma van 2017.
Voor de bezoekers van de Hertense middag was er ook een expositie van de Fotoclub Herten.
De Hertense middag gaat in 2019 ongetwijfeld op herhaling.
Hopelijk tot volgend jaar.
Stichting Stuurgroep 55+Herten
Wim Lousberg

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Broodmachine

  Broodbak machine is maar een paar keer gebruikt Lees meer
 • Headline 1

  Hulp in huishouding aangeboden

  Wil graag helpen in huishouding van half oktober t/m begin januari. Poetsen, wassen, strijken, koken, babysitten, huisdieren verzorgen, hond uitlaten. Mijn vriendin Alina is 35 jaar en is sinds een jaar verantwoordelijk voor de hele huishouding van een enorm hotel in Lissabon. Ze wil graag over een jaar haar carriere in Nederland voortzetten. Daarom komt ze halverwege oktober voor 3 maanden naar Nederland om hier de taal te leren. Alina is een harde werker en zet zich altijd voor 100% in voor haar klanten. Het gaat haar niet om het geld verdienen, maar meer om overdag bezig te zijn. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop hydrofor pomp

  Te koop hydrofor pomp is als nieuw h Let op dit is niets van een bouwmarkt Voor info zie foto,s en mijn andere adver. Lees meer
 • Headline 1

  gratis douche stoeltje wit

  Gratis afhalen: Douche stoeltje,goede kwaliteit Wit, Lees meer
 • Headline 1

  Vingino blouse

  Vingino blouse ,mt 8,valt iets ruimer.Capuchon is eraf te halen Lees meer

Laatste reacties