Algemeen

Koningsdag in Herten


Koningsdag 2019 in Herten
Zaterdag 27 april is het weer zover!
Comité Kinderfeesten Herten (CKH) organiseert weer Koningsdag in en rondom café ‘De Schuur’ in Merum. 
De dag begint om 11.00u met de inmiddels traditionele versierde kinderfietstocht. Iedereen met een versierde fiets is welkom om mee te doen. Onder begeleiding van de fanfare St. Caecilia begeeft de bonte stoet zich vanuit De Schuur naar Woonzorgcentrum Herte. Daar showen de kinderen hun fietsen aan de bewoners en krijgen ze een welverdiend bekertje ranja.

Vanaf 12.00u begint de kindervrijmarkt. Alle kinderen die spulletjes willen verkopen, zoeken een plekje op de Bergstraat of Oudeborgstraat.
Rondom de kindervrijmarkt worden allerlei activiteiten georganiseerd, waarvan de meeste gratis zijn, voor sommige wordt een kleine bijdrage gevraagd. Er staan een springkussen, draaimolen, diverse spellen en een schminckkraam en kinderen kunnen een ponyritje maken.
Dit alles onder sfeervolle muziek van DJ Roy. Uiteraard zijn een hapje en een drankje ook verkrijgbaar. Voor wie zijn geluk wil beproeven is er een tombola met vele mooie prijzen. 

CKH zou deze dag nooit kunnen organiseren zonder de inzet van vele vrijwilligers, sponsoren en subsidies. Daar zijn wij iedereen zeer dankbaar voor! Het is door al deze mensen en organisaties mogelijk om Koningsdag nu en in de komende jaren te blijven organiseren.
Tot ziens op Koningsdag! 
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties