Lights On Parade start van wintercampagne Roermond!

Door Gilsing lokale media

Op vrijdag 8 november wordt de sfeerverlichting ontstoken in Roermond tijdens de Lights On Parade. Deze sfeervolle parade is de aftrap van de wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’.

Om 18.00 uur start de Lights On Parade vanaf het Stationsplein onder aanvoering van lichtfiguren op stelten. Op de route van het Stationsplein naar het Designer Outlet Roermond, worden de metershoge lichtobjecten ontstoken. De parade eindigt met een spectaculaire lichtshow en vuurwerk bij Designer Outlet Roermond.

 

Steltlopers, jongleurs, dansgroepen en percussie band

Lichtfiguren op stelten, dansschool The Movement, Samba Douro (percussie band) en professionele entertainmentgroep Circo di Strada maken er een mooie lichtoptocht van. Dit wil je niet missen!

Speciaal voor kinderen

Gratis lampjes (op=op) worden uitgedeeld en kinderen kunnen een gratis ritje maken in het reuzenrad bij Designer Outlet Roermond. Kinderen die versierd zijn met lampjes, maken kans op vier kaartjes voor een familievoorstelling bij TheaterHotel de Oranjerie.

Wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’ ‘ROERMONDVOL

licht’ is een compleet winterprogramma met grote en kleine evenementen én een internationale (België en Duitsland) mediacampagne. Met de campagne ‘ROERMONDVOL licht’ wordt Roermond neergezet als aantrekkelijke en bruisende winkelstad. Het is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

Meer weten?

Wil je weten wat er deze winter nog meer in Roermond te doen is? Ga dan naar WeAreRoermond.com én volg ons op Facebook en Instagram.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  VELGEN lichtmetaal nieuw

  Te koop:Lichtmetalen VELGEN. Nieuw in originele verpakking. Zie foto's op website Lees meer
 • Headline 1

  kast,vitrinekast,wandkast,kamerkast

  Mooie vitrinekast,niet nieuw maar nog in goede staat,afhalen in limburg.Met verlichting,3 glazen legplanken ,onderkast met lade.Totale hoogte 194 cm,breedte bovenkant 100 cm.Bovenkast hoogte 138 cm,onderkast hoogte 56 cm.onderkast breedte 96 cm.diepte 53 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Renault Megane 1.8 16V Break 2002

  Renault Megane 1.8 bouwjaar 8-4-2002 apk 24-5-2020 237000 km . abs-airbags-airco-radio/cd-mistlampen voor-hoofdsteunen-centrale vergrendeling-elektrische ramen voor . de distributieriem is bij 178500 km vervangen in 2016 stuurpomp maakt geluid en moet vervangen worden zitten net nieuwe remblokken voor en achter op . MEENEEMPRIJS !!! Lees meer
 • Headline 1

  bank

  Rode stoffen bank twee-en-half zitter. 2.10 m. Gratis afhalen. Lees meer
 • Headline 1

  wasdroger te koop

  Wasdroger met afvoer merk Siemens weinig gebruikt te koop 150,-- Euro. Lees meer

Laatste reacties