Algemeen

Samen naar een duurzame toekomst!


Duurzamer leven, dat is zo makkelijk nog niet. Of toch wel? Dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een duurzamere samenleving laat Floris Mokveld op donderdag 18 april zien tijdens een avond rondom duurzaamheid.

Floris Mokveld is al van jongs af aan bezig met duurzaamheid. Na jarenlange verduurzaming van zijn eigen huis in Roermond besloot Floris in 2009 om zijn ervaringen te gaan delen via de website www.duurzaamroermond.nl. Steeds meer gelooft hij in de overtuiging dat je het ook moet doen omdat het leuk is. Waarom wel genieten van een nieuwe keuken of nieuwe auto en bij investeringen om je energieverbruik te verlagen ineens de terugverdientijd gaan bepalen?

In zijn presentatie zal Floris ingaan op de energietransitie. Waarom is deze verandering nodig en wat houdt hij in? Hebben we alternatieven? En hoe kunnen we zelf ons steentje bijdragen? Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk laat Floris zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en wat er in Roermond allemaal al gebeurt. Na afloop van de presentatie is er ruimte voor vragen en discussie.

Bij inschrijving voor deze activiteit kunt u aangeven welke vragen rondom duurzaamheid en de energietransitie u heeft. Deze vragen verzamelen we en geven we door aan Floris. Op die manier proberen we de avond zo goed mogelijk af te stemmen op de vragen die bij de inwoners van Roermond leven.

Deelname aan de avond met Floris Mokveld is gratis voor leden, niet-leden betalen €5,00. Aanmelden kan via www.bibliorura.nl. Er is plaats voor maximaal 50 personen in de zaal, vol=vol.

Datum: donderdag 18 april
Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Bibliorura
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties