Algemeen

Vastelaovend in Maerem


CV de Plekkers presenteren: vastelaovend in Maerem!

MERUM - De vastelaovenddagen zijn weer in zicht. Ook CV de Plekkers Maerem zijn er helemaal klaar voor!

Op vrijdag 9 februari zal vanaf 18.00 de receptie plaatsvinden van jeugdprins Bruno I. Deze receptie wordt muzikaal ondersteund door niemand minder dan Bjorn en Mieke (bekend van 1000 sjterre)! Het beloofd een zinderende start te worden van de vastelaovend 2018.

Zaterdag 10 februari zal vanaf 15.00 uur het Hertens Vastelaovends Konkoer (HVK) plaatsvinden. Tijdens dit evenement mag iedereen tussen de 0 en 15 jaar komen optreden. Echt een middag voor het hele gezin!

Zaterdagavond zal het traditionele Plekkersbal plaatsvinden. Onder de noemer: ‘zonger fratse, lekker pilskes klatse’staat deze avond bol van gezelligheid en wordt er de echte Maeremse vastelaovend gevierd. Diverse Limburgse artiesten zullen deze avond hun opwachting maken. Natuurlijk worden ook de ‘spontane’ optredens zeer op prijs gesteld. Prins Michiel II is natuurlijk ook aanwezig met zijn hele gevolg.

Zondag 11 februari zullen prins Michiel II, jeugdprins Bruno I en gevolg deelnemen aan de optocht van Groot Herten. Na de optocht zullen CV de Plekkers zich overal in Herten laten zien tijdens een kroegentocht.

Op dinsdag 13 februari zal de Kinderoptocht plaatsvinden met aansluitend het ‘Aafsjloetingsbal’. Tijdens deze avond zal op passende wijze afscheid worden genomen van de vastelaovend 2018. Natuurlijk staan er ook dan tal van artiesten op de gastenlijst.

Alle activiteiten vinden plaats in café/zaal de Schuur in Merum en zijn gratis toegankelijk. Voor meer informatie over CV de Plekkers: like de Facebookpagina!

|Doorsturen