Ondernemend

Wij feliciteren Pisters daktechniek met hun 50 jarig bestaan!

Door Patricia Gerrits

Om hun 50 jarig bestaan onder de aandacht te brengen heeft Gilsing lokale media een mediaplan mogen opstellen.

Wij bedanken Pisters Daktechniek voor het vertrouwen in ons. 

Kies voor de zekerheid van de deskundige vakman
Pisters Daktechniek: betrouwbare oplossingen op maat al 50 jaar

Regen, hagel, sneeuw, vorst en stormen, een dak krijgt van tijd tot tijd veel te verduren. Gelukkig kunnen de Nederlandse daken heel wat verdragen. Toch is herstellen zo nu en dan nodig. Kijk in zo’n geval niet alleen naar de prijs maar ook naar de kwaliteit en deskundigheid van de dakdekker die u voor de herstelwerkzaamheden wilt inschakelen. Zo voorkomt u dat er op korte termijn opnieuw problemen ontstaan. Met vijftig jaar ervaring is Pisters Daktechniek uit Roermond zo’n betrouwbare partij.

Pisters Daktechniek is niet alleen het juiste bedrijf voor herstelwerkzaamheden aan uiteenlopende daken, maar kan tevens worden ingeschakeld voor vrijwel alle andere werkzaamheden. Er is voor ieder probleem een passende oplossing. Dat kan het leggen van een compleet dak betekenen, ook platte daken, waarbij zowel dakpannen, lood, koper en zink kan worden toegepast. “Alleen rietwerk doen ze niet.” Sinds kort plaatsen ze ook zonnen collectoren in samenwerking met een ook een vaktechnisch gespecialiseerd Installatiebedrijf. Dit om zo de beste kwaliteit en waterdichtheid van uw dak voor uw zonnen collectoren te kunnen waarborgen. Verder kan het bedrijf eveneens worden ingeschakeld voor het plaatsen van dakkapellen, het verbouwen van zolderruimtes, het plaatsen van allerlei aanbouw werkzaamheden, het bouwen en herstellen van schoorstenen en het maken en bekleden van boeiboorden en/of wandbekleding. “Ze doen zowel kleine als grote projecten, bij woningen maar bijvoorbeeld ook bedrijfspanden.”

U kunt ook terecht bij Pisters Daktechniek voor mooie traditionele terrasoverkapping een specialiteit die ze de laatste jaren steeds verder ontwikkeld hebben. Ze kunnen ze in alle vormen, maten en kleuren op maat maken voor u. Uw wens voeren zij uit. Kijk voor voorbeelden op de website.

Kies dus bij dak- en constructie werkzaamheden voor een technisch deskundige en betrouwbare partij, zo luidt de boodschap. Een bedrijf als Pisters Daktechniek, dat kan bogen op vijftig jaar ervaring, dat alle technische en vakkennis in huis heeft en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt. Wie die keuze maakt, kan rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding, zorgvuldig vakwerk en hoeft zich wat de kennis en vak-werkzaamheden betreft geen zorgen meer te maken.

Pisters Daktechniek BV 
Postbus 6
6040 AA Roermond
0475 – 760 765 of 318 449
www.pistersdak.nl

En volg hun werk op facebook!

Overkapping

Overkapping

Dakkapellen in oud Hollandse stijl

Dakkapellen in oud Hollandse stijl

|Doorsturen